ماهیچه :

برای گوشت ماهیچه گوسفندی، خواص زیادی ذکر شده که باعث محبوبیت بیشتر بین مصرف کنندگان است. به عنوان مثال سرشار از آهن، اُمگا3 بوده که می تواند در سوخت و ساز بدن کمک زیادی بکند.


شیشلیک :

نوعی کباب محبوب در کشورهای ایران، اتحاد جماهیر شوروی سابق، مغولستان و بخش‌های از اروپای مرکزی است. در اصل شیشلیک از گوشت بره تهیه می‌گردد. در ایران این غذا مخصوص شهر مشهد و به خصوص طرقبه و شاندیز است.



کباب برگ :

کباب برگ نوعی از کباب‌های ایرانی است. کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند تهیه می‌کنند. معمولا کباب برگ با چلو خورده می‌شود.
مشهور است که بهترین کباب برگ ایران در شهرهای مشهد، تبریز، تهران و اصفهان عرضه میشود. این خوراک دارای تستسترون زیادی است.


فیله کباب :

فیله کباب نوعی از کباب‌های ایرانی است. فیله کباب ممتاز را از گوشت لخم گوسفند تهیه می‌کنند. معمولا فیله کباب با چلو خورده می‌شود.
مشهور است که بهترین فیله کباب ایران در شهرهای مشهد، تبریز، تهران و اصفهان عرضه میشود. این خوراک دارای تستسترون زیادی است.



کباب لقمه و کوبیده مخصوص :

محبوب‌ترین کباب لقمه، کبابی است که از گوشت گوسفند با مقداری چربی تهیه شده باشد.
طعم پیاز موجود در کباب لقمه باید مناسب باشد.


جوجه کباب :

جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است.
در طبخ جوجه کباب بدون استخوان از شنیسل تازه مرغ استفاده می‌شود.



کباب بختیاری :

کباب بختیاری یکی از کباب‌های سنتی و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از گوشت راسته گوسفندی و سینه مرغ استفاده می‌شود.


میگو :

میگو سوخاری نوعی خوراک است که با تکه‌های میگو تهیه می‌شود. برای پخت این خوراک معمولاً میگو را به آرد آغشته می‌کنند و داخل روغن سرخ می‌کنند.
میگو سرشار از ید، کلسیم، پروتئین و کلسترول است. مصرف میگو بر روی سیستم گردش خون انسان تاثیر مثبتی دارد.



دیزی سنگی مخصوص مشهد :



دیس مخصوص تشریفات :